Stad Wervik
Sint-Maartensplein 16
8940 Wervik

Tel. 056 30 01 01
Fax 056 95 21 49
info@wervik.be

Bibliotheekweek - zaterdag 15 oktober : verwendag

nieuwsdetail
Bib Wervik en Bib Geluwe - van 10.00 tot 13.00 uur

bibliotheekweek 2011

Bib Wervik - 10.00 tot 13.00 uur
Hopla op bezoek

Hopla verovert reeds 10 jaar de harten van de allerkleinsten.  In vele landen zijn kinderen geboeid door de avonturen van het lief konijn en zijn vriendjes.
Ontmoet Hopla in levende lijve.  Er is tevens een Hopla funhoek voorzien waarin de kinderen zich kunnen uitleven in veel doe-, lees-, kleur- en kijkplezier.
Gratis een lekkere koffie bij de 'KoffieQueen"
Iedereen die op de verwendag een bezoekje brengt aan de bib te Wervik kan genieten van een gratis kop koffie, thee of chocomelk van "Dorine de KoffieQueen" aan de inkom van de bibliotheek.  De KoffieQueen serveert op heerlijke wijze koffie in haar sympathieke stalen ros "Marcel', een oldtimer uit 1972 die haar van hot naar her brengt.  Een waar koffiepaleis op wieltjes.
Kom "Gamen" in de bib
Gamen is helemaal hot bij kinderen en jongeren.  Naast de grote amusementswaarde zijn games ook goed inzetbaar voor educatieve doeleinden.  Vooral als het gaat om vaardigheden en behoeften hebben games absoluut een meerwaarde, van gamen kun je leren.  In de bib te Wervik staan er op de verwendag twee game-consoles (Wii en PS 3) met een tv waar onze leden op vertoon van hun bibpas even kunnen gamen.

Bib Geluwe - 10.00 tot 13.00 uur
Signeersessie met "Geronimo Stilton"
Geronimo Stilton is de beroemdste muis in boekenland.  Geronimo is naast de vele boeken ook bekend van de tv-zender Nickelodeon.  Kom zeker langs in de bib van Geluwe en laat Geronimo een poot in je boek zetten.  Er is tevens een boekenstand aanwezig waar de boeken van Geronimo kunnen aangekocht worden.
Lekker kopje koffie
Voor iedere bezoeker is er tevens een lekkere koffie met een zoetigheid.

 

 


Datum van het bericht: 05-09-2011


Huidig nieuwsoverzicht